Sâmbătă, 4 ianuarie, a fost ziua marilor demisii în fotbalul românesc. După-amiază, FANATIK a anunţat în exclusivitate că Victor Piţurcă şi-a reziliat contractul cu U Craiova, iar seara a adus o nouă bombă pe scena primei ligi din România. Din informaţiile FANATIK, George Ogăraru a plecat de la Viitorul, la aproape un an de când ocupa o funcţie în conducerea clubului.

George Ogăraru s-a certat cu Gică Hagi şi şi-a dat demisia de la Viitorul

FANATIK a aflat că George Ogăraru şi-a dat demisia de la Viitorul, unde ocupa postul de director de scouting şi relaţii internaţionale. Fostul internaţional român deţinea această funcţie din luna ianuarie 2019.

S-ar părea că în spatele deciziei ar fi mai multe neînţelegeri cu Gică Hagi, patronul şi antrenorul formaţiei dobrogene, din cauza transferurilor mai puţin inspirate din ultimele şase luni.

Ce jucători a transferat Viitorul înainte de actualul sezon

În vară, după ce i-a cedat pe Ianis Hagi, Denis Drăguş sau Ionuţ Vînă, fotbalişti pe care Viitorul a încasat 6.550.000 de euro, formaţia lui Gică Hagi s-a orientat spre jucători liberi de contract, iar patru dintre aceştia au venit de la Dunărea Călăraşi, echipă care a retrogradat în Liga 2 la finalul stagiunii trecute.

Gabi Iancu, Steliano Filip, Najib Ammari şi Hamidou Keyta au fost transferaţi de la Dunărea Călăraşi, ultimii doi părăsind Viitorul la scurt timp după ce au semnat. Rivaldinho (Levski Sofia), Marco Dulca (Swansea U23), Damien Dussaut (Dinamo) şi Cosmin Matei (Genclerbirligi) sunt ceilalţi fotbalişti care au ajuns sub comanda lui Gică Hagi în vară.

Citește pe același subiect:

Viitorul ocupă locul 6 în clasament după 22 de etape, iar formaţia lui Gică Hagi tremură pentru locul de play-off. FC Botoşani, ocupanta poziţiei a şaptea, se află la două puncte în spatele campioanei României din 2017.

În Cupa României, Viitorul a suferit una dintre cele mai grele umilinţe din istoria clubului. Dobrogenii au fost eliminaţi, în 16-imile de finală, de Sănătatea Cluj, formaţie de la mijlocul clasamentului în Liga 3.

George Ogăraru a antrenat la juniorii lui Ajax Amsterdam

La finalul carierei de fotbalist, George Ogăraru s-a dedicat antrenoratului şi a pregătit mai multe grupe de juniori ale lui Ajax Amsterdam, formaţie pentru care a evoluat între 2006 şi 2010.

Mai exact, fostul internaţional român a fost antrenor secund la echipa a doua a lui Ajax Amsterdam în perioada 2013-2014, pentru ca mai apoi să se ocupe de pregătirea formaţiei U18 a “lăncierilor” în sezonul 2015-2016.

Sursa: www.fanatik.ro