Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a explicat de ce a refuzat ofertele pe care le-a avut din Anglia și din Italia. Tehnicianul ardelenilor a precizat că își dorește să ajungă la formații care se bat la locurile fruntașe.

Dan Petrescu a explicat de ce a refuzat ofertele din Anglia: ”Pe mine aceste propuneri nu mă tentează”

”Am avut multe oferte din Championship și din Serie B din Italia, dar erau de la echipe care se băteau la evitarea retrogradării. Pe mine aceste oferte nu mă tentează. Mă pot duce la echipe din Championship sau din Premier League, dar la început de drum. Să pot să-mi fac eu echipa, strategia. Vreau să merg la echipe cu obiective îndrăznețe, care nu se bat la retrogradare”, a explicat Dan Petrescu de ce a refuzat ofertele avute din Anglia.

”Am avut ofertă de la Crystal Palace din Premier League, când echipa avea 4 puncte din 11 meciuri. A venit patronul lor în România după mine și mi-a pus contractul pe masă. I-am zis ‘cum facem, că aveți 4 puncte din 11 meciuri?’. Mi-a spus că îmi prelungește contractul dacă salvez echipa, altfel mă schimbă”, a declarat tehnicianul CFR-ului la Telekom Sport.

Dan Petrescu îl consolează pe Damjan Djokovic după ce CFR Cluj a fost eliminată de Slavia Praga în play-off-ul Champions League

”Ești compromis dacă te duci și retrogradezi din prima”

”Atunci eram la Dinamo Moscova, aveam o echipă bună și eram sus în clasament. Era greu să mă duc acolo să salvez echipa. În schimb, antrenorul care a mers acolo a reușit să îi țină în prima ligă. Trebuie să ai noroc să fii dorit de o echipă mai bună. Ești compromis dacă te duci și retrogradezi din prima”, a mai afirmat Dan Petrescu.

Tehnicianul formației CFR Cluj a vorbit despre problemele pe care le are cu arbitrii în Casa Pariurilor Liga 1, despre problemele medicale pe care le are atacantul George Țucudean, dar și despre faptul că fostul fundaș dreapta al ardelenilor, Cristi Manea, a ajuns la FCSB.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI!

Sursa:fanatik.ro

Please follow and like us:
error