Vica Blochina susține că Răzvan Ciobanu a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. Acum, după moartea celebrului designer au ieșit la iveală multe lucruri care încă nu se aflaseră în presă. Vica Blochina l-a reclamat la poliție pe Răzvan Ciobanu înainte ca acesta să moară.

Acum plânge că prietenul ei s-a stins din viață, însă înainte cu două luni ca acesta să moară, Vica Blochina a fost foarte supărată pe Răzvan Ciobanu. Vedeta a fost atât de supărată încât l-a reclamat la poliție pe designer, potrivit cancan.ro.

Se pare că Vica Blochina i-a împrumutat mai multe genți scumpe lui Răzvan Ciobanu, iar acesta nu i le-a mai dat înapoi. Acesta a fost motivul pentru care blonda a mers la poliție și l-a reclamat pe regretatul designer. Totul s-a întâmplat cu aproximativ două luni înainte ca acesta să moară în accidentul de mașină.

Răzvan Ciobanu a murit la 43 de ani

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit pe data de 29 aprilie în urma unui accident rutier. Designerul a fost găsit de echipaj, se pare, la distanță de autoturism, ceea ce indică faptul că, cel mai probabil, acesta nu a purtat centură. Cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el. Se pare că designerul era singur în autoturism. Din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu violență de un copac, pierzându-și viața chiar în a două zi de Paște.

FOTO: Facebook

Sursa: viva.ro