Cetățenii municipiului Motru se pregătesc de petrecere. Administrația locală a stabilit ca  în perioada 27 mai-2 iunie să se desfășoare manifestările de Zilele Municipiului. Programul acțiunilor a început să prindă contur.Primăria din Motru a contractat o firmă privată care se va ocupa de tot ceea ce ține de organizare. Este vorba de Emi Events Music, o societate din Târgu Jiu, desemnată să se ocupe de aceste manifestări în urma unui sondaj. Firma târgujiană s-a angajat că va aduce la Motru artiști de seamă ai muzicii românești. Este vorba de Vasile Ciobanu, Nina Predescu, Roberta Crintea, Elena Hasna, Emanuel Cîrstea, Speak și Ștefania, Emil Badea, Mariana Ionescu Căpitănescu și Anna Lesko.  Artiștii vor susține spectacole în perioada 31 mai-2 iunie.

Este pentru prima dată când autoritățile locale din Motru nu alocă vreun leu pentru  organizarea manifestărilor de Zilele Municipiului. Asta pentru că artiștii vor fi aduși pe cheltuiala firmei organizatoare. Mai mult decât atât, Emi Events Music va asigura și scena pe care se vor desfășura spectacolele, sonorizarea și alte cheltuieli legate de artiști.

La Zilele Municipiului Motru nu vor lipsi nici comercianții, care vor fi prezenți cu fel de fel de produse  și articole specifice manifestărilor de acest gen. Agenții economici care doresc să-și comercializeze produsele, articolele sau să-și pună la dispoziție serviciile cu această ocazie se pot adresa în acest sens reprezentanților Emi Events Music.
Autor: G.D.