Exclusiv! Surse judiciare din Ploieşti informează CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că luptătorul MMA Amansio Paraschiv şi rapperul ploieştean Benny Cash au fost ridicaţi în cursul serii de marţi de ofițeri ai DCCO – Direcția de Combatere a Criminalității Organizate – pentru audieri într-un dosar în care sunt vizaţi de acuzația că ar fi pus în circulaţie valută falsă.

Mai precis, precizează sursele citate, aceştia ar fi fost denunţați de escorte de lux pe care le-ar fi plătit pentru servicii sexuale cu… bancnote euro falsificate, iar totul s-a petrecut la Ploieşti. Respectivele surse au transmis că luptătorul MMA Amansio Paraschiv şi rapperul ploieştean Benny Cash sunt, în prezent, reținuți. Ei au dat declaraţii în faţa procurorilor, iar la ora zece vor fi prezentaţi unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Ploieşti. Judecătorul va stabili ce măsură preventivă trebuie luată faţă de aceştia în raport cu acuzaţiile aduse de către anchetatori.

Luptătorul Amansio Paraschiv este campion mondial la lupte, după ce a câştigat aurul la turneul din 2012 din Ankara.

Luptătorul MMA Amansio Paraschiv

Benny Cash s-a remarcat după ce a concurat în 2018 la emisiunea X-Factor, sub jurizarea lui Carla`s Dream şi Ștefan Bănică Jr, jurați care l-au şi apreciat, de altfel.

Rapperul ploieştean Benny Cash

Sursa: Cancan.ro