Fotomodelul brazilian Caroline Bittencourt a murit la vârsta de 37 de ani, în timp ce încerca să își salveze câinii de la înec, relatează tmz.com.

Un fotomodel a murit încercând să își salveze câinii de la înec. Accidentul a avut loc pe 28 aprilie, în largul arhipelagului Ilhabela. Bittencourt și soțul ei, Jorge Sestini, se aflau pe barca lor cu pânze, care a fost lovită de o furtună puternică.


O mama si-a gasit fetita acoperita cu 25 de muscaturi. Micuta are doar un an si trei luni
Citeste mai mult

Câinii cuplului, care se aflau pe ambarcațiune, au fost aruncați în apă. Fotomodelul a sărit după cele două animale, încercând să le salveze de la înec. Partenerul ei de viață i-a sărit în ajutor, însă nu a reușit să o găsească.

Jorge Sestini a fost salvat de autorități la câteva ore după incident, iar cadavrul lui Bittencourt a fost găsit pe o plajă pe 29 aprilie. Câinii nu au mai fost găsiți.

Un fotomodel a murit încercând să își salveze câinii

Decesul manechinului a fost confirmat de fiica acesteia, Isabelle, pe rețeaua de socializare online Instagram. „Suntem recunoscători pentru susținerea și mesajele pline de afecțiune pe care le-am primit de la prietenii și fanii lui Carol”, a scris tânăra de 17 ani.

ULTIMA ORA: Indragitul artist A MURIT, dupa ce a sangerat pana la moarte. A murit in CHINURI!

Decesul lui Caroline Bittencourt vine la scurt timp după cel al altui model brazilian, Tales Soares. Acesta murit după ce a căzut pe podium, în timpul unei prezentări susținute în cadrul Săptămânii modei de la Sao Paulo (22 – 27 aprilie).

ULTIMA ORA: a incercat sa se SINUCIDA! Actrita a fost retinuta de politie si dusa la spital. Ce se intampla cu ea, acum!

Articole Cancan.ro

Sursa: ciao.ro