Renumita trupă Voltaj aniversează 20 de ani de muzică, energie și concerte printr-un spectacol ce va avea loc la Târgu Jiu. Concertul aniversar se va desfășura pe scena parcării centrului comercial Shopping City Târgu Jiu, în data de 11 octombrie, de la ora 19:00. ”Vino și tu să cânți și să dansezi pe cele mai cunoscute hituri Voltaj și să descoperi noile piese de pe ultimul lor album: “Ca la 20 de ani”! Concertul de la Shopping City Târgu Jiu face parte din turneul național aniversar care are loc în orașe precum Râmnicu Vâlcea, Timișoara, Satu Mare, Deva, Sibiu, Piatra Neamț, Brăila și Buzău. În plus, trupa lansează albumul care poartă numele show-ului aniversar: “Ca la 20 de ani””, au transmis organizatorii.
Pe noul material discografic se regăsesc piesele “100 de ani”, “Amprente”, “Cred că-s hip” (feat. Noaptea “Nu doar de ziua mea” (alături de “Las tot”, cele mai recente piese ale trupei Voltaj, dar și alte cinci melodii noi.

În 2016, trupa a lansat albumul “X”, material care conține 10 piese, printre care “Din toată inima”, “De la capăt”, “Kori Gent”, “Nana” (alături de Ruby), “A XII-“Anotimpuri”, “X”. Hituri precum “Pic, pic”, “Dă vina pe Voltaj”, “Și ce”, “Meci de box”, “Mi-e dor de” au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În iunie 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Târziu pentru piesa “Cred că-s HIP”, apoi a lansat, alături de peste 200 de tineri talentați, cursanți ai școlilor de muzică Voltaj Academy, single-ul și clipul “Dincolo de stele”.
Autor: G.D.

Cetățenii comunei gorjene Bolboși vor petrece în zilele de 14 și 15 august.  Este vorba de cea de-a VIII-a ediție a Zilelor Comunei, eveniment în care a fost inclusă și tradiționala horă de Sfânta Maria Mare. Așa cum s-a întâmplat și în ultimii ani, manifestările se vor desfășura în curtea școlii din satul Bolboasa. Conform organizatorilor, spectacole de muzică populară vor fi în fiecare seară, începând cu ora 20:30.

Miercuri, 14 august, pe scenă vor urca Georgeta Corlan Enache, Ansamblul ”Bordeiașul”al Clubului Copiilor din Baia de Aramă (jud. Mehedinți) și Maria Violeta Popescu. Acompaniamentul artiștilor care vor concerta miercuri seara la Bolboși va fi asigurat de Formația Doruțu Croitoru.

Joi, 15 august, atmosfera va fi întreținută de interpreții de muzică populară Reli Gherghescu, Ionuț Tudorescu, Cristina Grădinaru, Yasmine Polacek și Nik Preda. De această dată, acompaniamentul intrepreților va fi asigurat de Formația Minel Mihalache.

Interpreta de muzică populară Reli Gherghescu a cântat pentru oamenii din zonă și în cadrul ediției 2018 a Zilelor Comunei Bolboși.

Autor: G.D.

Please follow and like us:
error