Lorena Minodora Ene, cursantă a Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, a adus la Gorj marele trofeu al Festivalului-Concurs Național de Interpretare Vocală a Muzicii Populare Românești „Aurelia Fătu-Răduţu” de la Bocșa, județul Caraș-Severin.
Evenimentul a avut loc la mijlocul acestei săptămâni. Lorena Minodora Ene, elevă a îndrăgitei interprete de muzică populară Maria Loga, a reușit să impresioneze juriul cu prestația sa, reușind astfel să câștige marele premiu al competiției muzicale. ”Marele Trofeu al Festivalului „Aurelia Fătu-Răduţu” a fost câştigat de Lorena Minodora Ene, cursantă a Școlii Populare de Artă Târgu Jiu, coordonator prof. Maria Loga! Felicitări interpretei și profesorului coordonator!”, au anunțat reprezentanții Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu.
Festivalul de la Bocșa este dedicat tinerilor cu vârsta între 16- 35 de ani şi are ca scop punerea în valoare muzicii populare autentice, dar şi descoperirea şi promovarea tinerelor talente. Evenimentul s-a aflat anul acesta la cea de-a XXVI-a ediţie.

Autor: G.D.