Cetățenii orașului Turceni din județul Gorj se pregătesc de petrecere. Administrația locală va organiza în perioada 19-21 iulie ediția 2019 a manifestărilor de Zilele Orașului.
O mulțime de artiști vor cânta pentru cetățenii din Turceni cu acest prilej. Vineri, 19 iulie, de la ora 20:30, atmosfera va fi întreținută de îndrăgiții interpreți de muzică populară Claudia Dascălu, Emil Badea, Elena Bălan, Ilie Dură și Dumitru Vasilescu.
Sâmbătă, 20 iulie, pe scenă vor urca artiștii trupei Alb Negru, Elena Gheorghe și Lora. Show va fi și duminică, în ultima zi a manifestărilor, când au fost programate să aibă loc spectacolele care vor fi susținute de nume mari ale muzicii românești. Este vorba de Holograf, Aurel Tămaș, formația Triton de la Țicleni, precum și Cornelia și Lupu Rednic.
Autoritățile locale au pregătit și alte surprize pentru cei care vor participa la manifestările de Zilele Orașului. ”Ne pregătim pentru cel mai spectaculos eveniment al verii în orașul nostru!”, a spus Cristina Cilibiu, primarul orașului Turceni.
Autor: G.D.