Cu mic, cu mare, cetățenii orașului Târgu Cărbunești vor petrece la mijlocul  săptămânii viitoare. Este vorba de manifestările de Zilele Orașului, un complex de manifestări cultural-artistice programat să aibă loc în perioada 27-29 august.

În fiecare din cele trei zile de sărbătoare vor avea loc spectacole. Marți, 27 august, pe scena din Parcul Stejeret vor urca Elisabeta Vasile, Mellina cu trupa de dans, dar și Lino Golden însoțit de dansatorii săi. Evenimentul va începe la ora 20:30.

Miercuri, petrecerea va începe mai devreme, asta pentru că de la ora 17:00 va debuta Festivalul ”Gena Bârsan”, urmat de un recital al interpreților locali și o reprezentație a trupei Primavera.

De asemenea, tot miercuri, de la ora 20:30, petrecerea va continua cu recitalurile îndrăgiților  interpreți de muzică populară Emil Badea, Nicoleta Lăcătușu, Claudia Dascălu și Dumitru Vasilescu.

Cărbuneștenii vor petrece și joi, când atmosfera va fi întreținută de Luminița Țicleanu, Formația Triton  și  Nicu Paleru. Manifestările de Zilele Orașului sunt organizate de autoritățile locale din Târgu Cărbunești.

Autor: G.D.

Please follow and like us:
error