Jucătoarea americană de tenis Taylor Townsend a izbucnit în lacrimi la interviul acordat pe teren imediat după victoria obținută în meciul cu Simona Halep din turul doi de la US Open 2019. Campioana de la Wimbledon a câștigat lejer primul set, dar apoi jocul i-a scăzut vizibil și americanca a reușit să întoarcă soarta întâlnirii.

Taylor Townsend în lacrimi după victoria cu Simona Halep: ”Mi-am dat seama că astăzi este o oportunitate”

”În partidele anterioare jucam ca să nu pierd, dar azi am jucat ca să câștig. Mi-e greu să spun ce a fost în capul în timpul meciului, dar mi-am dat seama că astăzi este o oportunitate și nu am nimic de pierdut. Nu pot să vă spun chiar tot ce am gândit. E greu să rămâi concentrat pe această arenă, dar acum sunt fericit”, a declarat în lacrimi Taylor Townsend după victoria cu Simona Halep.

”Venirea la fileu e parte din jocul meu (n.r. – a urcat la fileu de 105 ori). Trebuia să fac ceva deosebit pentru că altfel nu aveam nicio șansă. Am trecut prin momente dificile în carieră, dar acum lucrurile par să meargă mai bine. Îi mulțumesc antrenorului meu pentru că m-a îndrumat”, a mai spus jucătoarea americană care a produs cea mai mare surpriză la US Open 2019.

Sorana Cîrstea o poate răzbuna pe Halep

Simona Halep a fost învinsă de Taylor Townsend în turul doi la US Open 2019, scor 6-3, 2-6, 6-7. În faza următoare, americanca o va întâlni pe Sorana Cîrstea.

Sursa:fanatik.ro