Tragedie în showbiz. A murit în somn, la doar 38 de ani și nimeni nu cunoaște, încă, toate circumstanțele care au dus la deces. Familia vedetei a declarat că nu cunoștea ca actorul să fi avut probleme medicale care să trezească suspiciuni. 

Troy Dean Shafer a fost găsit mort. Conform informațiilor transmise de News 24, actorul nu era cunoscut ca având probleme medicale, astfel că familia nu ştie ce i-ar fi putut cauza moartea. Actorul a fost deja înmormântat, însă ancheta se află în plină desfășurare.

Foarte interesant este că autopsia nu a scos la iveală cauza decesului. Sunt aşteptate analizele toxicologice abia peste câteva săptămâni. Dean Shafer este cunoscut pentru emisiunea despre restaurarea caselor istorice din Tennessee, Nashville Flipped.

Fratele lui Troy Dean Shafer, Tim, a confirmat moartea starului, informează și jurnalul.antena3.ro. Acesta a spus pentru TMZ că fratele său a murit în somn, la casa lui din Pennsylvania, pe 28 aprilie. Familia bărbatului spune că acesta nu avea niciun istoric medical, iar raportul toxicologic va fi finalizat săptămâna viitoare.

Troy Dean Shafer a murit la doar 38 de ani

Sursa: Cancan.ro