12.9 C
Târgu Jiu
6 mai 2021

Toată lumea îl știe pe Tzancă Urganul, dar puțin sunt cei care o știu pe soția acestuia. Cum arată “Lambada”

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România. Este cunoscut pentru aroganțele pe care le face și pentru stilul opulent de viață. Însă Tzancă este și un soț și un tată iubitor și asta datorită partenerei sale Lambada.

Tzancă Uraganul se scaldă în lux și opulență, iar dovada stă în bijuteriile pe 4 roți pe care le conduce manelistul, dar și în vila de sute de mii de euro, pe care a făcut-o să arate ca un adevărat palat. Când vine vorba de el, de plăcerile lui și de familia sa, Tzancă nu se abate de la nimic.

Pe lângă viața mai „rebelă” de artist pe care o duce și în afara micilor escapade, Tzancă Uraganul este un familist convins, iar asta i se datorează soției lui. „Lambada” îi este mereu alături manelistului și își dedică majoritatea timpului fetiței lor, micuța Uraganița.

Lambada este o femeie delicată, o blondă cu ochii verzi, care se dedică familiei și mai ales celei mici. De asemenea, soția lui Tzancă Uraganul este și foarte înțelegătoare. Deși l-a prins în flagrant pe manelist de câteva ori nu a reacționat urât. Acesta și-a păstrat calmul pentru că știe ca la final de zi acesta tot acasă la ea și la cea mică o să vine.

Tzancă Uraganul, infectat cu virusul COVID-19

Tzanca Uraganul a fost depistat pozitiv cu coronavirus, imediat după ce își revenise dintr-o răceală destul de gravă. După ce răceala a trecut, manelistul și-a făcut testul pentru coronavirus și a aflat că este pozitiv. Deși nu se aștepta la acest lucru, Tzancă Uraganul a fost nevoit să accepte adevărul și să respecte regulile, așa că a stat 14 zile în carantină.

„Am fost răcit la plămâni acum două săptămâni și am făcut testul. Mie mi-a trecut răceala, mi-a trecut tot, am luat antibiotic atunci. Dar mie mi-a trecut absolut tot și am făcut testul așa, așa să văd ce e cu testele astea. Mi-a ieșit pozitiv, dar nu am avut absolut nimic

Nu iau nicio pastilă, nu am niciun simptom. Mi-a trecut singur. Și atunci când eram răcit la plămâni, n-am avut febră, nu am avut ceva grav, aveam puține frisoane, eram răcit la plămâni că eu am cântat și transpiram și schimbam 3-4-5 tricouri la un program, că am cântat afară. Mă simt foarte bine”, a povestit Tzanca Uraganul, pentru Antena Stars.


Știre preluată de pe cancan.ro

Articole recomandate

Cum a impresionat-o Cengiz Şıklaroğlu pe Bianca Drăgușanu! Apropiații i-au dat de gol pe cei doi și au spus totul despre relația lor

admin

Cum arată Norvina, fiica celei mai bogate românce din lume!

admin

Adelina Pestrițu, diagnosticată cu COVID-19! Vedeta a mărturisit totul cu ochii în lacrimi..

admin

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii