Viitorul a remizat 2-2 cu Botoșani pe teren propriu în cel mai spectaculos meci al startului de sezon în Casa Pariurilor Liga 1. Eric i-a egalat recordul lui Wesley, însă Hagi nu l-a lăsat să vorbească 

Hagi, car de nervi după Viitorul – Botoșani 2-2

„Ăsta e fotbalul. Avem de învățat în continuare. Sunt mulțumit pentru egal, nu mă interesează de Eric. L-ați cerut pe el la interviuri după meci. Mai avem și alți jucători în afară de el. Faceți mâine interviu cu el dacă vreți. Îmi puneți numai întrebări negative. Nu vă răspund la întrebări negative. Merita Viitorul să câștige în această seară? Dați voi răspunsul. Vedeți cum am jucat și alte lucruri care au fost. Nu vreau să vorbesc” – a spus Gică Hagi.

„Parcă eram echipă de liga a 7-a azi. Am fost o echipă cuminte, mereu n-am zis nimic, dar… Probabil aveam prea multe puncte la startul campionatului. E o surpriză neplăcută Viitorul. Nu vreau să vorbesc despre ce am pățit pe teren azi. Mergem înainte. Dacă spunem ceva, ne suspendă. Pedalez contra vântului mult de tot. Dacă la Ganea nu a fost penalty… Și altele… S-a terminat cum și-au dorit mulți. Vreau puțin respect. Totul se joacă la detalii. A bătut într-o direcție vântul”

Atacuri la adresa lui Dan Petrescu

„Trebuia să avem maximum de puncte. Dacă aș zice pe cine sunt supărat, vă dați seama ce ar ieși? Sper că nu deranjez pe cineva. Poate pe Dan. CFR e campioană sută la sută. El cu cine joacă sunt cei mai buni. Târgoviște e cea mai bună din campionat. A jucat Astana bine.. Dar de noi a uitat. Trebuie să aibă mai mult respect, nu e frumos să ne atace așa ușor pe cei care am luptat cu el. Ne discreditează când zice că Târgoviște e singura echipă care l-a pus în dificultate. Ai câștigat 4-1, cu gol din ofsaid la doi metri. Sper să nu se supere, dar e prietenul meu, o să-i treacă.

A mai spus că e singurul care a schimbat echipa. Era prin China când noi schimbam echipa și în play-off, și în Cupă. Nu e frumos. Noi te-am bătut în Supercupă cu șapte jucători schimbați. Mai sunt și alții care au făcut asta. Ți-au murit lăudătorii. Eu zic că se califică CFR cu Celtic, e favorită.  El îl vrea pe Ciobanu împrumut, dar nu pot să-l dau. Mi l-a luat pe Țucudean pe gratis, dar au plătit pentru alții. La mine nu mai aveau bani” – a spus Hagi la conferință.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI!

Sursa:fanatik.ro