Impresarul lui Bogdan Planici a reactionat violent dupa zvonurile ca fundasul urmeaza sa plece de la echipa!


Zvonko Milojkovic, impresarul lui Bogdan Planici, a dezmintit furibund informatiile publicate de Fanatik ca Bogdan Planici a fost scos din lotul pentru partida cu Viitorul de catre Gigi Becali dupa ce ar fi facut scandal dupa eliminarea din Europa League!


Planici a luat decizia de a nu mai vorbi cu presa din Romania, fiind afectat de ceea ce a aparut in presa duminica seara. Planici a lipsit de la meciul cu Viitorul de teama unei accidentari care sa-l faca sa rateze tot sezon!


“Sunt socat. E o minciuna grosolana, mie nu imi vine sa cred ceea ce aud. Bogdan a fost accidentat si de asta nu a putut sa joace” a declarat Zvonko Milojkovic, impresarul lui Bogdan Planici, pentru Pro TV.


De ce n-a jucat Planici


 
Bogdan Planici a absentat de la partida cu Viitorul, in centrul apararii celor de la FCSB fiind folositi 2 jucatori obisnuiti sa joace pe alte posturi. Planici a simtit o intepatura la gamba in urma cu o saptamana si nu s-a antrenat deloc intre meciurile cu Vitoria Guimaraes. Acesta a fost motivul pentru care a absentat si de la partida de la Medias, insa joi seara a intrat pe teren desi era nerefacut.


Durerile s-au agravat iar Planici a decis sa ia o pauza pentru a nu risca o accidentare care sa-l tina departe de gazon pana la finalul anului!


Sursa Sport.ro