Mirela Vaida a dezvăluit că soțul ei a fost în sala de operație, atunci când ea a adus pe lume toți cei trei copii. La prima naștere, bărbatul a leșinat, iar asistentele au intervenit. La cea de a treia, el a fost mult mai curajos. 

Mirela Vaida a făcut-o comparație amuzantă între reacția soțului ei, Alex, și comportamentul Prințului Harry al Marii Britanii după ce au devenit tătici.

„A născut Ducesa de Sussex! Prințul ei, care asistase la naștere, a rămas în picioare!! Prințul meu a leșinat la fiecare nastere… A născut ducesa de Sussex, iar vestea a făcut înconjurul lumii. Toată lumea a distribuit declarația plină de emoție a prințului Harry, care spunea, vădit mișcat și transfigurat, că e incredibil cum femeile fac „ce pot face ele’ și că își va respectă soția toată viață, pentru că e „amazing’ să poți face așa ceva (parcă se tot ferea să spună ce anume face o femeie) și că a fost cea mai tare experiență pe care el a trăit-o ever: adică faptul că a asistat la naștere!

Și să nu uităm că Prințul a mai cochetat și cu milităria, arme, avioane, fronturi de război, alea-alea.. deci tot mai tare i s-a părut chestia asta.. vedeți? de asta l-am luat eu pe Alex al meu, mai mult forțat, în sală de nașteri, să asiste la toate cele 3 nașteri naturale ale copiilor lui.? Bine, ca o paralelă – Prințul Harry dădea declarații din fața unui grajd din care se vedeau 2 cai regali și părea foarte masculin și british întregul context, iar soțul meu, imediat după prima naștere, dădea cu „subsemnatul’ în față moașelor care-l sprijineau să nu cadă.

Era alb ca vărul și cred că o fi zăcut mult și bine pe targă din hol pentru că noi, adică eu, moașa și dna doctor, eram preocupate cu travaliul, cu împinsul, cu expulzia, adică chestii ce țin de aducerea tehnică a unui copil pe lume…”, a scris Mirela Vaida pe blogul său.

Ea a explicat că la cea de-a treia naștere, soțul ei a reacționat mult mai bine.

„Eeee, dar la a 3-naștere cine eram dom profesor? Alex al meu, cine altcineva? făcea Alex poze din toate unghiurile acum… îmi era teamă să nu le pună pe grupul de WhatsApp de serviciu, așa o juca de sigur pe el… știa toate etapele nașterii, ce urmează, era expert în circulare simple în jurul gâtului copilului, făcea poante cu moașele, cauta muzică mișto la radioul din sala de nașteri.. Romantic fm, cred că era… era tot o poveste…”, a încheiat vedeta.

Mirela Vaida, detalii despre botezul celui de-al treilea copil, Tudor Ștefan

Proaspăta mămică face față cu brio celor trei copii pe care îi are și este foarte fericită pentru că aceștia sunt sănătoși. Mirela Vaida a vorbit pentru prima dată despre botezul micuțului Tudor Ștefan. Fosta prezentatoare TV de la Antena 1 își dorește ca botezul celui de-al treilea copil să fie unul cât mai relaxant, unde să invite apropiații. Mirela Vaida nu-și dorește nimic complicat, ci doar ca invitații să se simtă bine.

Foto: Facebok

Sursa: viva.ro