Îndrăgitul interpret de muzică populară Vasile Ciobanu va cânta weekend-ul acesta în Bulgaria. Artistul a fost invitat să susțină un recital în cadrul Festivalului Talent Show de la Vidin, un concurs de talente organizat de primăria orașului de pe malul Dunării. Manifestările vor avea loc sâmbătă, 8 iunie, iar Vasile Ciobanu va cânta la finalul concursului de talente. ” După festival, veți avea plăcerea de a asculta renumiți artiști în recital, atât din Romania, cât și din Bulgaria! Mulțumim în mod special marelui artist Vasile Ciobanu pentru acceptarea invitației de a ne fi alături la acest mare eveniment! Mulțumim foarte mult doamnei Albena Borisova pentru susținere și ajutorul acordat!”, au anunțat organizatorii evenimentului.
Vasile Ciobanu le-a transmis tinerilor să-și încerce norocul în cadrul acestui concurs de talente. ”Invit pe toți cei care își doresc sa câștige un trofeu internațional. Nu îți trebuie relații sau pile, iți trebuie talent în interpretare și ai toate șansele sa câștigi Trofeul Festivalului de la Vidin Bulgaria. Și celelalte premii așteaptă, să le primească cei mai buni dintre cei buni. (…) Participarea la Festivalul de la Vidin este și o experiență unică ca și participant la festival, dar și o excursie de neuitat”, a spus Vasile Ciobanu.
Festivalul Talent Show de la Vidin se află anul acesta la prima ediție. Este o competiție de muzică, dans, teatru și poezie.
Autor: G.D.