Simona Halep va debuta marți, 21 ianuarie, la primul turneu de Mare Șlem din 2020, Australian Open. Partida dintre campioana de la Wimbledon 2019 și Jennifer Brady se va juca de la ora 10:00 (ora României). Duelul va avea loc pe Margaret Court Arena și va fi primul din sesiunea de seară în Australia.

Simona Halep, pregătiri intense cu Darren Cahill înainte de meciul cu Jennifer Brady de la Australian Open

Cu câteva ore înainte de debutul la noua ediție de la Australian Open, Simona Halep și staff-ul ei tehnic au avut un antrenament intens pe arenele de la Melbourne.

Simona Halep, pe de o parte, și Darren Cahill cu Artemon Apostu-Efremov de cealaltă parte a fileului, au executat lovituri variate, de la cele de pe fundul terenului, până la loviturile din preajma fileului.

Citește pe același subiect:

Tonusul Simonei Halep pare unul foarte bun, românca arătând mult nerv și multă concentrare în execuții, semn că vrea să facă un meci bun cu Jennifer Brady, o americancă extrem de periculoasă.

Halep, ambiții mari înainte de Australian Open: ”Vreau să câștig!”

Finalistă la Melbourne în 2018, Simona Halep vrea să mai facă un pas și să-și adjudece trofeul de la Antipozi. Înainte de debutul la Australian Open, Simona Halep a vorbit despre așteptările pe care le are înainte de acest Mare Șlem și a declarat că își dorește să câștige turneul pentru Darren Cahill, antrenorul ei.

”Una este să joci la un turneu oarecare și alta este să joci un Grand Slam. Atunci când crești, crești cu niște obiective. Când ești mic mereu visezi să ajungi să joci un Grand Slam, iar eu mă gândeam ca măcar să ajung să joc și eu un meci la un turneu de Grand Slam.

În primul rând mi-ar plăcea să câștig Australian Open pentru că și Darren este din Australia și cred că ar fi ceva deosebit, este și familia lui acolo.

Eu m-am antrenat în Australia acum doi ani, mi-am petrecut Crăciunul acolo, adică am o oarecare afinitate cu australienii pentru că sunt oameni relaxați și m-au primit cu căldură mereu. Îmi place acest turneu, eu l-am poreclit «happy slam».

Prima mea semifinală la juniori a fost în Australia și este o mică istorie între mine și această țară”, a spus Simona Halep.

Simona Halep vs. Jennifer Brady în turul I

Simona Halep o va înfrunta pe americanca Jennifer Brady în turul I de la Australian Open 2020. Aflată pe 49 mondial, aceasta a produs surpriza startului de sezon la Brisbane, acolo unde a eliminat-o pe Ashleigh Barty, liderul WTA.

Potențialul parcurs al Simonei Halep până în fazele superioare la Melbourne:

  • Turul I: Brady
  • Turul II: Doi/Dart
  • Turul III: Collins/Hsieh/Putintseva
  • Optimi de finală: Mertens
  • Sferturi de finală: Bencic/Sharapova/Sabalenka
  • Semifinale: Svitolina/Pliskova/Kerber/Bertens
  • Finală: Barty/Serena Williams/Stephens/Osaka

Sursa: www.fanatik.ro