Seredinschi face cuplu cu Diana Sar, actrița din serialul “Vlad”, în cel mai nou videoclip al piesei “Iartă-mă să te iert”, piesă ajunsă deja pe radiourile din România.

Videoclipul este un “du-te vino” ca într-un cuplu de îndrăgostiți, așa cum îl descrie Seredinschi: “Clipul mi se pare foarte tare tocmai pentru că surprinde atât de bine ideea asta de tachinare, care duce, în final, la iarta- mă să te iert.”

“Iartă-mă să te iert” a avut parte de o lansare specială, într-un show între prieteni, cu zeci de fani, prieteni apropiați și artiști de la HaHaHa Production. Piesa e o coproducție HaHaHa Production și Cat Music, muzica fiind semnată de Șerban Cazan, Adrian Emanuel Radu, Lucian Nagy și Andrei Maria (Smiley), iar versurile de Șerban Cazan, Cristian Sanda, Vlad Cireșan, Andrei Maria (Smiley).

Trăim într-o perioadă în care oamenilor le e greu să fie asumați, deși inevitabil greșesc. Piesa “Iartă-mă să te iert” a venit într-un moment în care am simțit că asumarea unei greșeli făcute duce mereu la iertare, iar iertarea reciprocă deschide porțile spre sentimente frumoase, și nu ostile. Sper ca cei care o vor asculta să înțeleagă că un “iarta-mă” spus la momentul potrivit poate salva ceva ce în primă instanță nu poate fi recuperat”, povesteste artistul.

Seredinschi a început să cucerească inimile fanilor inca de la Vocea Romaniei, acum artist HaHaHa Production. Seredinschi sau “Sere”, cum ii place sa i se spuna, detine o voce impecabila si apreciata de catre public. Drumul in muzica a inceput alaturi de Smiley si echipa de la HaHaHa Production, unde a si compus prima piesa, Piesa mea de dor, care s-a auzit pe radiourile din intreaga tara. Tot el a fost vocea care a deschis toate concertele lui Smiley in cadrul turneului national “Confesiune”.

Seredinschi este un artist complex- compune muzica, face parte din cadul grupului muzical “Mama Mia” si este jurat la emisiunea TV “Canta acum cu mine”.

Sursa: Cancan.ro