Funcționarii din cadrul primăriei Rovinari vor desfășura activitate în condiții mai bune. Autoritățile locale au obținut finanțare din fonduri de la Uniunea Europeană pentru reabilitarea sediului administrativ al primăriei. Câteva milioane de lei a obținut administrația locală pentru implementarea acestui proiect. Investiția presupune realizarea mai multor lucrări.
Contractul de finanțare a fost semnat, a anunțat primarul din Rovinari, Robert Filip. ”De curând am semnat la Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia un contract de finanțare pentru “Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice – Sediul Primăriei Rovinari”, un proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020. Investiția, în valoare de 3 milioane de lei va fi realizata din fonduri europene și presupune termoizolarea clădirii, modernizarea instalației de distribuire a agentului termic si a apei menajere dar și montarea unui sistem de panouri solare”, a declarat edilul.
Conform autorităților din Rovinari, proiectul are ca scop ”gestionarea inteligentă a energiei și utilizarea acesteia din surse regenerabile”.
Autor: G.D.

Distribuie și tu !

Alte articole: