0.1 C
Târgu Jiu
1 aprilie 2020

S-a rupt lanțul de iubire? Fostul star din Liga 1 i-a dat ”papucii” Andreei. Tânăra s-a iubit în trecut și cu un dinamovist | FOTO


Laszlo Sepsi, fostul star din Liga 1, a decis să renunțe la relația pe care o avea cu Andreea, o fostă jucătoare de tenis alături de care trăia în Cluj-Napoca, și e din nou burlac.

Laszlo Sepsi i-a dat ”papucii” iubitei lui

Laszlo Sepsi a cunoscut-o pe Andreea Popescu prin intermediul lui Sergiu Hanca, cel care i-a fost coleg la ASA Târgu Mureș. Cei doi s-au întâlnit la nunta actualului fotbalist de la Cracovia și de atunci au decis să meargă pe același drum, toate acestea până în luna martie a anului 2020.

Cei doi au trăit la început o relație de iubire la distanță, toate acestea deoarece tânăra este originară din București și Laszlo Sepsi juca pentru Nuremberg și apoi pentru U Cluj, dar fundașul stânga i-a cerut Andreei să renunțe la viața ei din Capitală și să se mute la Cluj-Napoca pentru a petrece cât mai mult timp împreună.

Asta nu e tot! Tânăra care este artist tatuator i-a cerut fotbalistului să îi deschidă în Cluj-Napoca un salon de tatuaje, toate acestea pentru ca ea să fie independentă din punct de vedere financiar, iar Laszlo Sepsi nu a stat pe gânduri și a investit o sumă mare de bani pentru a-i face plăcerile iubitei sale.

Andreea, fosta iubită a lui Laszlo Sepsi

Relația dintre Laszlo Sepsi și Andreea s-a degratat după ce au venit din vacanța de lux petrecută în Punta Cana alături de Sergiu Hanca și soția acestuia, iar fundașul stânga de decis să meargă pe un drum separat și a renunțat la relația cu Andreea Popescu. Tânăra a revenit în București și a început să lucreze din nou la un salon de tatuaje din Capitală. Mai mult, aceștia au șters toate pozele în care apăreau împreună de pe site-urile de socializare, lucru care duce cu gândul că ruptura e definitivă.

Andreea s-a iubit și cu olandezul Romario

Andreea nu a fost la prima relație cu un fotbalist. Tânăra care în trecut a jucat tenis s-a iubit și cu olandezul Romario Kortzorg, fotbalist care a jucat și el în trecut la ASA Târgu Mureș. Cei doi s-au cunoscut când Romario s-a aflat sub contract cu Dinamo București și era coechipier cu Sergiu Hanca, cel care le-a făcut ”lipeala”.

Andreea, fosta iubită a lui Laszlo Sepsi, alături de Romario Kortzorg

ProSport.ro

Articole recomandate

Ianis Hagi și decizia care îi poate salva cariera. Anunțul făcut de scoțieni

admin

Se retrage Gigi Becali din fotbal? „Dacă se suspendă competiția în cupele europene eu nu mai bag bani ca fraierul. Nu joc degeaba în Liga 1!” | EXCLUSIV

admin

Fotbal în carantină! Străinii unei echipe din Liga 1 se simt mai în siguranță în România: „E trist! Nimeni nu poate duce o viață normală” | EXCLUSIV

admin

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii