Ruby plătește pentru greșelile din trecut. Artista a ajuns pe mâna medicilor. 

Ruby a ajuns pe mâna medicilor pentru o nouă intervenție la sâni. Avea doar 18 ani atunci când artista a apelat la ajutorul unui estetician pentru un bust mai generos. Câțiva ani mai târziu, însă, a regretat decizia pe care a luat-o. Așa că Ruby s-a întors din nou în cabinetul esteticianului pentru o altă intervenție.

Însă… îndrăgita cântăreață a fost, în continuare, nemulțumită de rezultate așa că a decis să se mai opereze o dată. (CITEȘTE ȘI: LORA & RUBY AU DANSAT EROTIC LA NUNTA ANDREEI BĂLAN, IAR NOI AVEM FILMĂRILE ÎN EXCLUSIVITATE!)

„Prietenilor, a venit ziua cea mare! Greşelile copilărie… Rezolv o problemă mai veche pe care eu o aveam cu sânii şi pe care eu am ascuns-o de voi şi pe care nu îmi plăcea să o recunosc. Am greşit, repar! O să mă placeți și mai mult după experiența asta”, a povestit Ruby.

Ruby a trecut cu bine peste intervenția avută, iar acum este în perioada de recuperare.

Ruby, despre relația cu iubitul

Ruby are o relație de șase ani cu Robert, însă lucrurile nu sunt deloc roz între ei, ba din contră, se ceartă foarte des și se despart dacă așa simt. Artista și iubitul ei recunosc faptul că amândoi sunt foarte încăpățânați, iar acest lucru le afectează de multe ori relația, însă reușesc de fiecare dată să treacă peste orice ceartă. (VEZI ȘI: RUBY, CRITICATĂ DUR DE FANI: ”ÎNCEPI SĂ SEMENI CU MARGHERITA DE LA CLEJANI”)

„Ăștia puteam fi noi. Suntem mai proști decât alții. O amenințare subtilă, îți bag șuruburile pe gât, ceva finuț, de dumincă după amiază. Suntem vărsători amândoi, încăpățânați amândoi. Tocmai pentru că ne cunoșteam latura asta am avut emoții pentru participarea noastră la „Asia Express’. Nu ne-am bătut, nu ne-am scos ochii. Ne-am despărțit de vreo 2 ori, ne-am despărțit înainte de Asia de multe ori, s-a dus și acasă, după iar s-a întors, după a venit și am plecat eu. Noi ne despărțim categoric, noi nu ne jucăm.” a declarat artista.

Sursa: www.cancan.ro

Please follow and like us:
error