12.8 C
Târgu Jiu
5 martie 2021

Rețetă simplă, rapidă și gustoasă – Piept de pui cu cașcaval

[ad_1]

Ingrediente necesare:

800 g file de pui
200 g cașcaval
4 ouă
200 g brânză topită
2 linguri ulei
sare, verdeață

Mod de preparare:

1. Pentru început, tăiem felii carnea de pui. O frăgezim și o condimentăm cu sare și piper.

2. Pentru umplutură, punem ouăle la fiert, pe urmă le dăm prin răzătoarea mică.

3. Într-un bol, adăugăm verdeața tăiată mărunt, brânza topită și ouăle pregătite anterior.

4. Așezăm umplutură pe fiecare bucățică de carne și formăm rulourile.

5. Așezăm rulourile într-o formă de copt, tapetată cu ulei. La final, adăugăm cașcavl dat prin răzătoare.

Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 30 de minute.

Să aveți poftă!

Articolul Rețetă simplă, rapidă și gustoasă – Piept de pui cu cașcaval apare prima dată în Rețete de la Gospodine.

[ad_2]

Sursa:retetedelagospodine.com

Articole recomandate

Ghiveci de legume cu linte si oua ochiuri

admin

CONCURS CULINAR: Rasfat culinar de primavara

admin

Paste cu porumb si pancetta

admin

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii