[ad_1]
Ingrediente necesare:
800 g file de pui
200 g cașcaval
4 ouă
200 g brânză topită
2 linguri ulei
sare, verdeață
Mod de preparare:
1. Pentru început, tăiem felii carnea de pui. O frăgezim și o condimentăm cu sare și piper.
2. Pentru umplutură, punem ouăle la fiert, pe urmă le dăm prin răzătoarea mică.
3. Într-un bol, adăugăm verdeața tăiată mărunt, brânza topită și ouăle pregătite anterior.
4. Așezăm umplutură pe fiecare bucățică de carne și formăm rulourile.
5. Așezăm rulourile într-o formă de copt, tapetată cu ulei. La final, adăugăm cașcavl dat prin răzătoare.
Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 30 de minute.
Să aveți poftă!
Articolul Rețetă simplă, rapidă și gustoasă – Piept de pui cu cașcaval apare prima dată în Rețete de la Gospodine.