Untul moale, de la temperatura camerei, il amestecam cu un tel cu zaharul timp de 1-2 minute, apoi adaugam treptat ouale si batem bine dupa fiecare.

Adaugam iaurtul si apoi faina amestecata cu praful de copt, zeama de la lamaie si esenta si amestecam bine 1 minut sa le incorporam bine.

Adaugam apoi o parte din zmeura congelata faramitata si data prin faina. Ar fi trebuit si mai multa zmeura sa pun in compozitie.

Punem compozitie in hartiile pentru briose, dar avem grija sa nu le umplem ( punem aproximativ 3/4) pentru ca va creste foarte mult compozitia si va curge din forme.

Presaram si deasupra zmeura data prin faina si stafide si dam briosele la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30-35 de minute sau pana cand trec testul cu scobitoarea. Presaram zahar pudra la final. Le lasam sa se raceasca si putem servi.




Sursa.bucataras.ro

Please follow and like us:
error