Festivalul Berii Timișoreana va poposi în parcarea centrului comercial Shopping City Tîrgu Jiu pe 28 iunie. Până în data de 30 iunie, inclusiv, gorjenii vor avea parte de o mulțime de bunătăţi şi veselie. ”Anunţă-ţi toată familia şi toţi prietenii că la final de iunie se petrece cu mâncăruri tradiţionale, mici, bere, muzică live şi multă voie bună! În cele trei zile, parcarea Shopping City Târgu Jiu va găzdui şi un parc de distracție”, au anunțat organizatorii.
O mulțime de artiști de renume vor urca pe scenă cu acest prilej. Vineri, 28 iunie, vor evolua cursanții Școlii Populare de Artă, dar și artiștii Ion Drăgan, Nicușor Micşoniu și Cluadia Pavel (Cream). Sâmbătă, atmosfera va fi întreținută de Adina Roșca, Cătălin Doinaș și Matteo.
În ultima zi a festivalului, duminică, își vor da concursul artiștii Reli Sanda, Claudia Torp și Connect-R. Spectacolele vor începe la ora 20:00.
Evenimentul de la Shopping City Târgu Jiu celebrează berea Timișoreana, care anul acesta va împlini 300 de ani de tradiție.
Autor: G.D.