Cetățenii comunei gorjene Bolboși vor petrece în zilele de 14 și 15 august.  Este vorba de cea de-a VIII-a ediție a Zilelor Comunei, eveniment în care a fost inclusă și tradiționala horă de Sfânta Maria Mare. Așa cum s-a întâmplat și în ultimii ani, manifestările se vor desfășura în curtea școlii din satul Bolboasa. Conform organizatorilor, spectacole de muzică populară vor fi în fiecare seară, începând cu ora 20:30.

Miercuri, 14 august, pe scenă vor urca Georgeta Corlan Enache, Ansamblul ”Bordeiașul”al Clubului Copiilor din Baia de Aramă (jud. Mehedinți) și Maria Violeta Popescu. Acompaniamentul artiștilor care vor concerta miercuri seara la Bolboși va fi asigurat de Formația Doruțu Croitoru.

Joi, 15 august, atmosfera va fi întreținută de interpreții de muzică populară Reli Gherghescu, Ionuț Tudorescu, Cristina Grădinaru, Yasmine Polacek și Nik Preda. De această dată, acompaniamentul intrepreților va fi asigurat de Formația Minel Mihalache.

Interpreta de muzică populară Reli Gherghescu a cântat pentru oamenii din zonă și în cadrul ediției 2018 a Zilelor Comunei Bolboși.

Autor: G.D.