După moartea lui Răzvan Ciobanu au exista mai multe zvonuri care spuneau că designer-ul ar fi fost urmărit de două clanuri interlope, din București și Constanța, fiindcă le datora bani. Recent, a mai apărut o informație referitoare la momentul accidentului.

Zilele trecute, o tânără a postat un mesaj misterios pe contul de socializare al lui Răzvan Ciobanu, care a stârnit un val de controverse în rândul internauților.

Acesta a scris: „Sunt 4 filmări din Năvodari și una din Corbu, de pe camerele de supraveghere, realizate cu fix 16 minute înainte accidentului. Se vede clar că sunt 2 bărbați în mașină. Poliția are aceste informații, dar e mai simplu să clasezi un accident rutier, decât o crimă. Prietenii știu de ce”, a scris tânăra.

În scurt timp, postarea a fost ștearsă de pe pagina designer-ului.

Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Sursa foto: fanatik.ro


Detaliul de la accidentul lui Razvan Ciobanu care a scapat TUTUROR! Noi imagini au iesit la iveala care dezvaluie ce s-a petrecut de faptFB.getLoginStatus(function(response) { statusChangeCallback(response); });Sursa: evz.ro