Chiar daca s-a vorbit atat de mult despre moartea indragitului creator de moda, informatii noi continua sa apara.

Rasturnare de situatie majora in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. S-au implinit doua saptamani de cand Razvan Ciobanu nu mai este printre noi, insa misterul inca invaluie moartea sa.


Tu stii care este numele din buletin al Andreei Marin? Chiar are si al doilea prenume
Citeste mai mult

Sunt tot felul de speculatii privind accidentul teribil care i-a curmat viata si ce s-a intamplat inainte de producerea acestuia. Una din intrebarile care era pe buzele tuturor era legata de ora la care s-a produs decesul barbatului.

Rasturnare de situatie majora in cazul mortii lui Razvan Ciobanu

Cu cine s-a certat Razvan Ciobanu la Sunwaves. Scena s-a petrecut langa bancomat 'Pleaca!'

Accidentul s-a produs in a doua zi de Paste, dupa ce creatorul de moda a plecat din Mamaia si se idnrepta spre Bucuresti, insa viata lui s-a sfarsit in mod tragic in Sacele si nu a mai ajuns la destinatie.

Potrivit Observator, decesul s-ar fi petrecut in intervalul 20:00 – 22:30, mai devreme fata de ora la care se vehicula. Acum oamenii se intreaba daca asta schimba cu ceva cursul mortii acestuia si cauza decesului.

S-a ajuns la aceasta concluzie dupa ce s-a analizat telefonul mobil al lui Razvan Ciobanu, dar si retelele de telefonie din zona. Chiar daca moartea acestuia s-a petrecut in intervalul 22:00 – 22:30, primul apel la Politie s-a facut abia la ora 04:00.

Mara Banica, care a fost invitata in studioul Acces Direct a fost socata de aceasta noua veste si a spus „Este foarte grav. Se darama absolut tot”.


Articole Cancan.ro

Sursa: ciao.ro