La doar trei luni distanță de când a ”rupt-o” cu Edy Kovacs, fostul Danielei Crudu, răvășitoarea puștoaică a milionarului Cristinel din Top 300, Raluca Lungu, s-a combinat cu Aurel Muntean, nimeni altul decât juniorul celui cunoscut în mediul de afaceri drept ”Împăratul”, grație averii colosale pe care o deține. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în premieră națională, imagini mega-exclusive cu cel mai recent cuplu din lumea bună.

La finalul anului trecut, Edy Kovacs, tânărul afacerist care s-a iubit în trecut cu Daniela Crudu, dar și cu Marinela Avădani, dădea ”marea lovitură” în plan sentimental. Acesta o cucerea pe Raluca, frumoasa fiică a lui Cristinel Lungu, un milionar din TOP 300, cu o avere, potrivit Forbes, de 23 milioane de euro (TOATĂ POVESTEA AICI). Lanțul de iubire s-a rupt, însă, după doar câteva săptămâni, iar puștoaica bogătașului originar din Bacău a pus punct relației.

(CITEȘTE ȘI: AM DESCOPERIT-O PE BUNĂCIUNEA PENTRU CARE GERARD DEPARDIEU ŞI ILIE NĂSTASE S-AU ÎNCĂIERAT)

Întâlnire la un restaurant de lux din Herăstrău

După doar trei luni de când s-a despărțit de ex-ul Danielei Crudu, fiica bogătașului Cristinel s-a combinat cu Aurel Muntean Jr., al cărui tată, supranumit “Împăratul”, este un prosper om de afaceri, cu o avere cuprinsă între 86 și 88 milioane de euro, super-respectat în lumea bună. În acest caz se aplică, fără discuție, vorba românească “ban la ban trage”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi tineri în timp ce intrau într-un restaurant de top din Herăstrău, pentru a lua prânzul.

Aurel Muntean Jr. și Raluca Lungu s-au întâlnit la restaurant

(NU RATA, AICI: UNA DINTRE MEMBRELE CELEBREI ”BRIGĂZI SECȚIA 19” A BĂTUT-O ÎN CLUB PE ”FOSTA” ACTUALULUI EI IUBIT)

Raluca a ajuns prima la întâlnire. Îmbrăcată elegant, răvășitoarea puștoaică a lui Cristinel Lungu a coborât dintr-un superb Porsche Cayenne, ce valorează nu mai puțin de 140.000 de euro. Timp de trei minute, perioadă în care și-a verificat telefonul, frumoasa brunetă și-a așteptat partenerul aproape de intrarea în local. Într-un final, și-a făcut apariția și fiul milionarului Aurel Muntean. Juniorul s-a prezentat la restaurant cu un Audi A8, model 2019, de aproximativ 100.000 de euro.

(CITEȘTE ȘI: FOSTA ASISTENTĂ A LUI CAPATOS, TRANSFORMARE TOTALĂ ÎN GOSPODINA PERFECTĂ)

Raluca și Aurel, prânz romantic

Raluca și Aurel s-au salutat și au intrat în local, unde au luat prânzul. La masă, au discutat, cel mai probabil, despre viitor. S-au simțit, cu siguranță, perfect. Concluzia este că formează un cuplu frumos. Cei doi sunt la începutul relației, iar până în prezent totul pare să meargă ca pe roate. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu evoluția celui mai recent cuplu din lumea bună.

Raluca și Aurel formează cel mai recent cuplu din showbiz

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)





Sursa: Cancan.ro