12.9 C
Târgu Jiu
6 mai 2021

Pui cu vinegreta de ceapa verde si cartofi copti cu telemea

[ad_1]

Pui cu vinegreta de ceapa verde

4 pulpe dezosate de pui
1 lingura ulei
sare, piper negru

4 fire ceapa verde tanara
1 lingurita cu varf capere in otet
1 lingura otet de sherry
3 linguri ulei de masline extravirgin
sare, piper negru, fulgi chili (sau ardei iute rosu)

Cartofi copti cu telemea

6 cartofi albi (soi fainos, pentru copt)
sare, piper negru, oregano uscat
1 lingura ulei
putina telemea (de oaie am folosit)

Portii: 4

[ad_2]

Sursa: e-retete.ro/

Articole recomandate

Ghiveci de legume cu linte si oua ochiuri

admin

CONCURS CULINAR: Rasfat culinar de primavara

admin

Paste cu porumb si pancetta

admin

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii