Ducii de Sussex au publicat o fotografie cu fiul lor, Archie Harrison, cu ocazia Zilei Mamei, o sărbătoare marcată – duminică – în mai multe țări, printre care și SUA, acolo unde s-a născut ducesa Meghan.

Fotografia a apărut pe pagina de Instagram al ducilor de Sussex și în imagine se văd doar picioarele bebelușului, născut pe 6 mai, sprijinite într-o mână a mamei acestuia.

„Aducem astăzi un omagiu tuturor mamelor – din trecut, din prezent, celor care vor fi și celor care nu mai sunt, dar de care ne vom aminti mereu. Vă onorăm pe fiecare și pe toate. Astăzi este Ziua Mamei în SUA, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Kenya, Japonia și câteva țări din Europa. Astăzi este prima Zi a Mamei pentru ducesa de Sussex”, se arată în mesajul care însoţeşte fotografia.

Primul copil al ducilor de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost prezentat publicului la două zile după naștere, într-o întâlnire cu presa care a avut loc la castelul Windsor. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relație de doi ani.

Sursa: Cancan.ro