Bogdan Drăghici, președintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), care este acuzat că și-ar fi violat și agresat sexual fiica vitregă, a fost scos astăzi din arestul poliției pentru a fi prezent procedurile privind percheziția informatică, arată surse apropiate anchetei, pentru Mediafax.

Președintele TATA care și-a violat fiica vitregă a fost scos din arest pe timpul perchezițiilor

Bogdan Drăghici a fost scos din arest pentru a participa în cadrul percheziției informatice. Polițiștii vor să verifice dacă acesta ar fi stocat imagini sau mărturii video cu scenele reprobabile la care și-ar fi supus fata vitregă.

Reamintim că soția lui Bogdan Drăghici ar fi sesizat autoritățile, dar cei de la DGASPC i-ar fi reproșat femeii că încearcă să îl defăimeze pe președintele T.A.T.A., pe care îl considerau un tată model. Helen Drăghici a făcut plângeri împotriva soțului său, pentru agresiune sexuală, încă din 2017, la Secţia 24 de Poliţie din Bucureşti şi Protecţia Copilului Sector 5, dar autoritățile au ignorat complet acțiunie femeii.

Președintele TATA, Bogdan Drăghici, a fost scos din arest pentru percheziții
Președintele TATA, Bogdan Drăghici, a fost scos din arest pentru percheziții *foto: agerpres.ro

Autoritățile au luat în serios cazul președintelui TATA abia după mărturiile fetei

Bogdan Drăghici a ajuns în arrest abia după o plângere făcută la Poliția Română, unde a participat la audieri chiar și fata, ajunsă între timp la maturitate, la 17 ani. Totul a început chiar într-o seară când avea vreo 10 ani. După ce i-a citit fetiței povestea, Drăghici s-a urcat lânga ea în pat și a început să o atingă „într-un mod ciudat”. Abuzul a atins un nou nivel când mama fetei s-a aflat într-o vizită în Germania. Atunci fata a fost violată pentru prima oară de cel care pretindea că este un activist pentru drepturile taților.

Sursa:fanatik.ro

Please follow and like us:
error