Ana-Maria Chivu a fost răpită pe 5 mai 2012 între Roșiorii de Vede și Coșoteni. De șapte ani, familia nu mai știe absolut nimic despre aceasta, totul pare un trecut îngropat pentru autoritățile locale.

Tânăra nu a fost căutată de nimeni timp de trei zile de la data dispariției, pe motivul că era weekend, iar în momentul în care s-au demarat căutările, polițiștii au greșit pădurea.

Potrivit declarațiilor martorilor de la acel moment, Ana a fost văzută ultima dată pe un drum forestier, acolo unde a fost forțată să intre într-o mașină de culoare închisă. 

„Domnul comandant mi-a spus că duminică nu li s-a adus la cunoștință, deși ea fusese dată dispărută de vineri. Am primit un telefon de la cineva că vrea o recompensă în legătură cu Ana Maria. Mi-a spus că deocamdată este sechestrată. Am fost la Poliție și mi-au comunicat că este o femeie din Roșiorii de Vede”, a declarat mama Anei Maria, tânăra dispărută din 2012.

Aceasta a fost răpită în anul 2012 și s-ar afla în Spania sau Anglia după ce doi frați de etnie romă ar fi răpit-o și ar fi dus-o într-o rețea de proxeneți.

Sursa: antena3.ro