2 C
Târgu Jiu
24 martie 2020

Poate defila cu ușurință pe podiumurile de modă, însă preferă ringul de box | FOTO

În urmă cu doi ani de zile, Camelia Streza a început să practice kickboxingul. Chiar dacă, la început, sportiva din Mediaș a fost la un pas să renunțe din cauza competițiilor pierdute, ambiția de a continua și de a-și demonstra sieși că poate reuși a fost extrem de mare.

Anul 2020 păstrează numeroase provocări pentru Camelia Streza, elevă în clasa a XII-a la Științe Sociale la Liceul Teoretic Axente Sever. În afara examenului maturității, pe care sportiva îl va susține peste trei luni, pasiunea Cameliei din ultimii doi ani a fost și rămâne kickboxingul.

Camelia Streza practică acest sport în cadrul clubului Dragon Fight Academy Mediaș și a participat la două competiții la începutul acestui an. Este vorba de Cupa Firegym Cetatea Rodna, desfășurată luna trecută, și de Cupa Avis 3000, desfășurată pe 8 martie la Deva. La această din urmă competiție, în care a și obținut medalia de aur, au participat 30 de cluburi din toată țara.

”Speram să câștig, dar mă așteptam și la ce era mai rău. Încerc să îmi împart timpul, însă este greu și rămân fără timp liber aproape în fiecare zi. Am avut numeroase momente când voiam să renunț la competiții, pentru că era frustrant să pierd competiție după competiție, însă m-a ambiționat să continuu gândul că am muncit atât de mult și că am învestit atât timp și nu numai”, a povestit Camelia Streza pentru ProSport.

Camelia Streza este legitimată la clubul Dragon Fight Academy Mediaș și este pregătită de antrenorul Mircea Mihai. Sportiva axentistă (n.r. – așa li se spune elevilor Liceului Teoretic Axente Sever) își dorește să imbine cu succes atât competițiile de kickboxing (următoarea ar putea fi Cupa CFR Simeria din 4 aprilie) cât și pregătirea pentru examenul de Bacalaureat.

Școala, teme, antrenamente, pregătire pentru BAC și totuși ambițioasă. Camelia dorește să își continuie școala la Academia Forțelor Tereste Nicoale Bălcescu.
”Încerc să mă axez acum mai mult pe BAC, pentru că este foarte aproape. După terminarea liceului îmi doresc să intru la academia forțelor tereste Nicolae Bălcescu. Și după ce îmi asigur un planul pentru viitor să mă implic din nou în sport. Timpul este foarte împărțit: școală, după-masă învăț și fac teme, iar ziua se încheie cu antrenament. În zilele în care nu am antrenament ma pregătesc extra pentru competiții”, a mai spus Streza.

Articol scris de Robert BÎRSAN


Știre preluată de pe: ProSport.ro

Articole recomandate

Apel către români al celei mai bune handbaliste din lume

admin

Fabulos! Se luptă pentru „semnătura” lui Ronaldinho și în închisoare! Fostul fotbalist poate câștiga un purcel de 16 kilograme

admin

„A demonstrat că are calitatea de a fi un jucător decisiv”

admin

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii