Actorul si fostul prezentator Antena 1, care a mai participat la cateva emisiuni din cadrul televiziunii, este burlac. Din nou!

Actorul si fostul prezentator Antena 1, care a mai participat la cateva emisiuni din cadrul televiziunii, este burlac. Din nou!

Ovidiu Cuncea a divortat la 52 de ani. Conform Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, cererea a fost depusa la inceputul anului 2019, de catre sotia lui. Sentinta a fost pronuntata abia la finalul lunii iunie 2019. Se pare ca sotia a intentat divort de actorul Ovidiu Cuncea.


Adriana Bahmuteanu, probleme dupa operatie. Ce s-a intamplat cu aceasta
Citeste mai mult

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 i-au acordat divortul Cristinei Cuncea. Femeia a depus cererea de divort la inceputul anului, mai exact in luna februarie 2019.

Ovidiu Cuncea a divortat

  • ‘Admite cererea principală și cererea reconvențională modificată. Desface căsătoria părților, prin acord. Reclamanta va reveni la numele anterior căsătoriei, Lupașcu. Ia act că nu se solicită cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței.’ – solutionarea cererii de divort.

Oana Roman, la un pas de divort! Ce avea pe telefon cand s-a trezit, intr-o dimineata

Ovidiu Cuncea si Cristina Lupascu au divortat. Cei doi au impreuna doi copii, o fata de 20 de ani si un baiat de 21 de ani. Cei doi au decis sa se separe deoarece actorul a ales calea lui Dumnezeu.

Adele a slabit dupa divort supersimplu! Ce metoda eficienta si rapida a ales vedeta

Ovidiu Cuncea, omul Domnului

  • „Am făcut seminarul teologic, înainte de 90. Am simțit în permanență ceva care îmi spunea că trebuie să fac asta. Mergeam la biserică ca un tânăr, dar nu stăteam în genunchi toată ziua. Am primit asta de la bunici. Ne puneau să spunem rugăciuni’, dezvăluia Cuncea, la emisiunea Vorbește lumea.
  • „Se naște de undeva. Tatăl meu m-a încurajat să dau la Teatru. Își doreau să fiu preot. M-ar fi văzut la o parohie apropiată de ei. Sunt primul actor al teatrelor din România care face și asta. Îi povesteam neliniștile mele lui Mircea Albulescu și îmi spunea că o să fiu unic în felul acesta, mă încuraja. Înainte de hirotonie am vrut să renunț. Am fost hirotonit în Grecia, acolo mai erau încă trei episcopi. S-a creat o tensiune și am avut un sentiment că dacă deranjez să nu mai fac. Apoi am rămas în rugăciune și s-a limpezit totul’, a mai povestit Cuncea.

E OFICIAL! Ioana Ginghina a divortat de Papadopol! „Am fost la notar, pensia alimentara va fi generoasa iar jumatatea lui Alexandru de casa ii va…”

Articole Cancan.ro

Sursa: ciao.ro