Oana Zăvoranu nu se dezminte, iar atunci când vine vorba despre una dintre paginile sale de socializare este de-a dreptul descătușată și pusă pe declarații… belicoase. Acum le-a transmis un mesaj acid celor care poartă fake-uri, vedeta profitând de ocazie pentru a-și ”plimba” online ultima achiziție, o pereche de sandale.

Oana recunoaște că încalță rar sandale, însă ocazia i s-a părut potrivită pentru a da un ”atac” furibund la adresa celor care încearcă să pună pe ele haine sau accesorii scumpe, numai că… stau în chirie. ”Fomistele”, atacă Oana, nu vor putea purta niciodată brățări sau genți ”de firmă”, trimițând, totodată, și ”săgeți” către… influencerele cu care poartă, de foarte multă vreme, un adevărat război.

”Cum mi-a fost cresterea… (…) Pe modelul abundenta, cand mi-o fi mai rau sa imi fie ca acum 😊 Port rar sandale sau cizme cu toc pentru ca prefer stilul sport, dar atunci cand o fac, e in stilul THE BEST THINGS MONEY CAN BUY…🎉🎉🎉, si toate sunt originale…💰💰💰 Aviz mocangioaicelor bloghiste, vloghiste, influencere MY ASS, care va prostesc cu genti ‘originale’ de zeci de mii de Euro care sunt doar niste fake-uri obosite… si cu bratarile alea la moda de la (…) la fel… se numesc ‘LOVE’ si costa enorm una… dar ele isi pun ‘freo’ 10-15 pe maini, ca ce pana mea, una costa intre 8500€- 15.000 € in functie de diamante daca au sau nu…dar la ele ‘banii e maculatura’ 😂😂 Nu va mai lasati prostiti/ prostite de fomiste care nu au cum VREODATA PE LUMEA ASTA SA AIBA BRATARI (…) SAU GENTI (…) , muulte asa, cand ele stau in chirie?…ok?… ne-am inteles? To be continued…😎😎😎”, a postat Oana Zăvoranu pe pagina sa de Instagram, promițând, așa cum reise din finalul mesajului, că ”lupta” va continua. Spre deliciul vizitatorilor paginii sale, firește.

”Rea mai ești!”

Iar reacțiile, bineînțeles, nu au întârziat să apară, semn că vizitatorii paginii abia așteaptă să reacționeze în astfel de situații, atunci când Oana le… ridică mingea la fileu.

Oameni prea multi, noroc prea putin!! Nu toti au norocul care l ai avut tu!! Crezi k ele nu vor „tot ce e bun”?! Cu siguranta ca,cu toții vrem, dar asta e….ps:stim cu toti k ai banii, nu e nevoie sa ne zici tot mereu,rea mai esti!!!”, ” Sa le porti sanatoasa😘”, ”Nu toata lumea poate sa isi permita sa dea sute de Euro. Fiecare dupa bugetul lui de asta Oana sa nu fim rautaciosi da. 🙌”, ”Zi-le Oana ca bine le mai zici 👏😂❤️”, ”Haha da asa este👍👍Dar tu esti the best👍Super fata de fata 👍. TE IUBESC❤️💋”, au fost câteva dintre mesajele postate de unii dintre cei care au citit mesajul postat de Oana Zăvoranu.

 

Sursa: www.cancan.ro