25 martie 2020

Oana Roman, fotomodel în Ploieşti! Cum apare vedeta pe panourile publicitare din oraşOana Roman a reuşit să dea jos 10 kilograme, dar şi-a subţiat şi talia la o clinică de specialitate din Ploieşti. Apoi a devenit un model pentru femeile din oraş, unde apare pe mai multe postere şi panouri.

Oana Roman apare dezbrăcată, acoperită doar de un prosop, pentru print-urile publicitare care o înfățișează realizând diverse proceduri.

”Am slăbit cam 10 kilograme, dar cel mai mult am slăbit în centimetri: 12-14 cm în șolduri și vreo 10 cm în talie. Fac diverse proceduri cu criolipoliza (înghețare) și Vela Shape pentru celulită”, a declarat Oana pentru Click.ro.

Dieta pe care o urmează Oana Roman

Oana Roman a vorbit inclusiv dieta pe care o urmează în prezent. “Începusem de anul trecut, din februarie, dar acum în toamnă am făcut proceduri și dietă susținut. Nu simt că am mai puțină energie. Dacă asiguri necesarul de proteine și vitamine și te hidratezi îndeajuns ai super energie. Ajută să mănânci nuci, migdale, caju, dar nu în cantități mari. Din dieta mea nu lipsesc cafeaua, apa, ciorba. Nu mănânc mereu același lucru. Evit să mănânc paste, pâine albă, lucruri prăjite în ulei. Mai mănânc câte o înghețată sau un pic de ciocolată. Altfel, consum des supe, ciorbe, fripturi, pește, fructe de mare, mere, citrice”, a declarat Oana Roman.
Știre preluată de pe cancan.ro

Articole recomandate

Artista Mirela Radu, la 3 ani de la moartea Ilenei Ciuculete: ”Glasul tău rămâne nemuritor!”

admin

Viorel Lis, în pericol din cauza coronavirusului? Mesajul dureros transmis de Oana Lis: „E în vârstă și are și alte boli”

admin

Cum a ajuns Irinel Columbeanu la sapă de lemn! Deciziile care l-au adus în 5 ani la faliment

admin

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii