Administrația locală din comuna gorjeană Scoarța a demarat o amplă acțiune privind înnoirea numerelor caselor de pe raza localității. Mai mult decât atât, și lăcașele de cult, instituțiile publice, dar și cele de învățământ vor primi noi plăcuțe cu numere. Primarul comunei Scoarța, Ion Stamatoiu, a explicat motivul pentru care a inițiat acest demers. ”Acțiune la nivelul comunei Scoarța în vederea distribuirii a peste 2800 numere noi pentru locuințe, societăți comerciale, școli și biserici ca urmare a modificărilor legislative cu privire la nomenclatura stradală”, a declarat Ion Stamatoiu, primarul comunei Scoarța.
Pe noile plăcuțe este trecut numărul imobilului, strada pe care se află, precum și satul din componența căruia face parte. La aflarea veștii, cetățenii din Scoarța au avut reacții pozitive în ceea ce privește acțiunea primăriei.
Nu este singura administrație locală din Gorj care s-a conformat în ceea ce privește noile reglementări privind nomenclatorul stradal. La Padeș, spre exemplu, ulițele au devin alei și au primit și o denumire.
Autor: G.D.

Distribuie și tu !

Alte articole:

Please follow and like us:
error