Antrenorul echipei Celtic Glasgow, Neil Lennon, a avut un răspuns genial pentru Dan Petrescu, după ce tehnicianul formației CFR Cluj a lăudat în mod excesiv campioana Scoției.

Neil Lennon, răspuns genial pentru Dan Petrescu: ”Este un compliment frumos”

În conferința de presă dinaintea meciului CFR Cluj – Celtic Glasgow, din ultima etapă a fazei grupelor Europa League, Dan Petrescu a spus despre formația lui Neil Lennon că ar câștiga campionatul din România și cu echipa a treia.

”Este un compliment frumos, venind de la Dan, dar nu va scăpa doar cu atât, atât de ușor. Trebuie să jucăm mult până să putem face asta”, a fost răspunsul lui Neil Lennon pentru Dan Petrescu la întâlnirea cu presa ce a precedat întâlnirea din Europa League.

”Sper că vom ajunge cât mai departe în competiție”

”Suntem încântați că suntem pe primul loc în grupă și așteptăm cu nerăbdare să jucăm în Europa League în a doua parte a competiției. Sper că vom ajunge cât mai departe în competiție”, a mai declarat tehnicianul campioanei Scoției.

”Cum am mai spus, trebuie să folosesc tot lotul pentru acest joc. Este o lună aglomerată şi acești jucători au nevoie de minute, aşa că este varianta ideală de a le oferi acestor jucători motivaţia de a juca şi ei”, a spus Neil Lennon.

Citește pe același subiect:

”Trebuie să respectăm competiția”

”Suntem aici să fim competitivi, am venit să câștigăm. Am avut o campanie fantastică și știm că trebuie să respectăm competiția”, a continuat managerul echipei Celtic Glasgow la conferința de presă.

”Suntem foarte mândri de ce am realizat până acum şi vrem să terminăm campania la cel mai înalt nivel. Este ideal pentru noi că am ajuns la ultimul meci din această campanie fără presiune”, a precizat Lennon în încheiere.

CFR Cluj are nevoie de remiză pentru calificare

Partida CFR Cluj – Celtic Glasgow, din ultima etapă a Grupei E a Europa League, se va disputa joi, 12 decembrie, de la ora 19:55, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

CFR Cluj are încă șanse mari de a ajunge în primăvara Europa League. Pentru calificare, elevii lui Dan Petrescu trebuie să nu piardă cu Celtic Glasgow sau Lazio Roma să nu se impună pe terenul francezilor de la Rennes.

Sursa: www.fanatik.ro