Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, anunță demiterea antrenorului italian Cristiano Bergodi de la formația clasată pe ultimul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1.

Florentin Pandele anunță demiterea lui Cristiano Bergodi de la FC Voluntari: ”Acest lucru îl va decide Consiliul de Administrație”

”FC Voluntari are o întârziere de două luni și jumătate. Ni am rămas niciodată datori, vă asigur că vom aduce datoriile la zi. La rezultatele pe care le avem nu este o întârziere mare”, a declarat primarul Voluntariului la emisiune Fotbal Club de la Digi Sport.

”Nu am reziliat contractul cu Bergodi pentru că îl respect foarte mult. Va trebui să schimbăm 15 jucători, ceea ce FC Voluntari nu își permite, sau să schimbăm staful tehnic. Dar acest lucru îl va decide Consiliul de Administrație”, a spus Florentin Pandele despre demiterea lui Cristiano Bergodi.

”Sunt deranjat că Puiu Iordănescu nu s-a implicat la club”

”De luni vom avea doar un salariu și jumătate datorie la jucători. Mai avem ceva datorii la ANAF, dar nu e nimic extraordinar. FC Voluntari nu se află într-un impas financiar fatal”, a mai afirmat edilul Voluntariului.

Florentin Pandele este nemulțumit de faptul că familia Iordănescu nu s-a implicat la Voluntari: ”Sunt deranjat că Puiu Iordănescu nu s-a implicat la club. Nu a făcut efortul să ajute echipa deși noi am dat numele stadionului după el”.

Citește pe același subiect:

”În locul lui Edi Iordănescu veneam la Voluntari pe un euro”

”Dacă eram în locul lui Edi Iordănescu eu veneam la Voluntari și antrenam pe un euro. L-am rugat pe Edi de nenumerate ori să facă un efort să vină să antreneze la Voluntari și nu pe 1 euro”, a mai dezvăluit Florentin Pandele.

”În orașul Voluntari unde sunt 45.000 de locuitori avem echipă de fotbal, echipă de baschet și echipă de volei în prima ligă. FC Voluntari este în primele opt echipe din prima ligă ca buget. Nu e vina noastră că orașe de tradiție nu au echipă în prima ligă”, a mai spus primarul.

Bergodi nu vrea să demisioneze

FC Voluntari a fost învinsă de CFR Cluj, scor 0-4, în etapa a 22-a, ultima din anul 2019, și încheie această parte de sezon pe ultimul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, cu doar opt puncte.

La finalul întâlnirii de sâmbătă seară, tehnicianul Cristiano Bergodi a declarat că nu se pune problema să-și dea demisia de la FC Voluntari. Italianul a dezvăluit că a vorbit cu conducătorii clubului despre viitor și a anunțat plecarea unor jucători.

Sursa: www.fanatik.ro