CFR Cluj a fost învinsă cu 0-1 de Slavia Praga în prima manșă din play-off-ul Ligii Campionilor. Unicul gol al partidei a fost marcat de Masopust, în urma unei faze fixe. 

Critici pentru Dan Petrescu

Florin Bratu crede că Dan Petrescu nu a gândit bine organizarea tactică pentru faza care a dus la golul marcat de cehi, lipsa unui jucător pe 16 metri contând decisiv în deznodământul fazei.

„Nu înţeleg de ce nu a pus niciun om pe 16 metri la faza golului, nu am mai văzut aşa ceva la un corner. Mi s-a părut că Slavia a fost o echipă mai puternică fizic. A dominat mult în duelurile 1 la 1. Omrani nu cred că a executat bine acel penalty. A fost la semi-înălțime, exact unde e cel mai ușor pentru portar să apere. Să nu uităm că el a executat penalty-ul și la Celtic. La fel, a fost ezitant, a avut mare noroc atunci că nu a ratat” – a spus Florin Bratu la TV Digi Sport

A fost prima înfrângere suferită pe teren propriu de CFR Cluj în această campanie din cupele europene, după 3-1 cu Astana, 1-0 cu Maccabi și 1-1 cu Celtic. Returul cu Slavia este programat săptămâna viitoare. Slavia a ajuns anul trecut până în faza sferturilor de finală din Europa League, acolo unde a fost scoasă de Chelsea, câștigătoarea trofeului.

Sursa:fanatik.ro