Ciprian Deac a vorbit la finalul meciului cu Rennes și a declarat că nu crede că echipa sa merita victoria, dar faptul că el și coechipierii lui au jucat cu inima a făcut diferența pe tabela de marcaj. Ciprian Deac a înscris unicul gol din Franța, iar în partida de la Cluj a centrat perfect pentru Rondon care a înscris golul victoriei cu capul.

Ciprian Deac: „Nu cred că meritam să câștigăm!”

Ciprian Deac a fost foarte sincer la finalul jocului și a declarat că CFR Cluj nu merita să câștige, în condițiile în care Rennes a dominat tot meciul: „A fost un meci de infarct mai ales pe final. Este bine că am câștigat, nu știu dacă meritam victoria, dar am jucat cu inima și asta contează foarte mult”.

„Nu contează că ne-am apărat, nu noi vrem să facem asta, dar adversarii sunt mai buni și ne-au obligat să ne retragem. Atâta timp cât nu suntem matematic calificați, nu ne putem bucura. În Champions League am făcut tot 10 puncte și nu am mers mai departe, așa că trebuie să fim foarte concentrați și la următoarele meciuri”, a mai spus Deac.

În urma rezultatului CFR Cluj se află pe locul 2 în grupa E din Europa League, cu 9 puncte, în timp ce Celtic este deja calificată, având 10 puncte, după victoria din ultimul minut cu Lazio, 2-1.

  • 1.100.000 de euro este cota de piață a lui Ciprian Deac, conform transfermarkt.com

Sursa: www.fanatik.ro