Interpreta de muzică populară Nina Predescu va cânta de Sfântul Ilie în stațiunea mehedințeană Bala. Artista a fost invitată să susțină un recital în cadrul Festivalului ”Plaiul Cloșani”, eveniment programat să aibă loc în data de 20 iulie.
Cu același prilej, pe scenă vor mai urca și alți soliști de muzică populară din cadrul Ansamblului Profesionist Danubius și nu numai. Este vorba de Luciana Văduva, Anica Ganțu, Angela Magheru, Georgică Vulcănescu, Rodica Popescu, Ionela Bădălan și Claudia Catană. De asemenea, cei care vor lua parte la manifestări vor putea asista și la un program coregrafic de dans profesionist.
Festivalul ”Plaiul Cloșani” va începe la ora 19:00. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Mehedinți, Centrul Cultural ”Nichita Stănescu” și primăria Bala.
Ansamblul Profesionist “Danubius”, Orchestra cu soliştii şi dansatorii profesionişti sunt foarte cunoscuţi publicului larg. De asemenea, Festivalul ”Plaiul Cloșani” este unul dintre evenimentele anuale care fac fală judeţului Mehedinţi.
Autor: G.D.

Distribuie și tu !


Alte articole: