12.9 C
Târgu Jiu
6 mai 2021

Nicolae Badea, necruțător! Îl ironizează pe Negoiță și nu le dă nicio șansă suporterilor: „Ar putea fi cel mai greu leu din istorie!” Dezvăluri sumbre despre situația de la Dinamo

[ad_1]

Ionuț Negoiță a declarat că va scoate la vânzare Dinamo pentru un singur leu și că nu îl mai interesează ce se întâmplă cu echipa. Asociațiile suporterilor, ADPD și DDB, încearcă să salveze echipa prin programele socios pe care le-au gândit. Fostul președinte al lui Dinamo, Nicolae Badea, nu le dă nicio speranță fanilor și se arată necruțator cu actualul finanțator al echipei.

Nicolae Badea spune că rămâne la curent cu tot ce se întâmplă la fosta lui echipă. Badea lansează din start o ironie pentru Ionuț Negoiță, dar nici suporterii nu scapă de griji: Badea nu le dă nicio șansă pe drumul pe care au plecat.

„Sentimentele mele pentru Dinamo nu s-au diminuat niciodată. Și nu este doar o figură de stil. Din câte știu, prelungirea contractului de sponsorizare cu Orange s-a semnat în birourile firmei mele, nu la Rin Hotel!”, a declarat Nicolae Badea pentru GSP.

Badea: Datoriile lui Dinamo – 4,5 milioane de euro!

Deși inițial Ionuț Negoiță a declarat că datoriile pe care suporterii sau eventualul cumpărător ar trebui să le preia sunt de 2 milioane de euro, acesta a revenit și a anunțat o creștere. S-a ajuns la 3 milioane, cu tot cu datoria față de PCH.

„Suporterii, fie că sunt din Asociația Doar Dinamo București, fie că reprezintă Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo, au reușit să țină viu suflul competițional al acestei echipe.

Acolo este nevoie de lichidități, de cash-flow. Acum, acești suporteri entuziaști doresc să susțină echipa și financiar, ceea ce pe termen lung nu este realist. Implicarea asociațiilor suporterilor nu poate fi o soluție nici măcar pentru rezolvarea problemelor din trecutul apropiat.

„S-ar putea să fie cel mai greu leu din istorie acest leu pretins de actualul acționar. Va fi o paritate de 1 leu la 4,5 milioane de euro, dacă suma datoriilor vehiculate este corectă”, a mai spus Badea pentru sursa citată.

Badea crede că tensiunile dintre suporteri nu duc la nimic bun. Oricum, spune fostul președinte, Dinamo ar avea nevoie de încă cel puțin 5 ani pentru a reveni pe linia de plutire

„Sunt datori să caute o soluție convergentă, să își spliteze interesele și să găsească parteneri pentru o finanțare viabilă, pe termen lung. Este nevoie de un proiect adevărat, în trepte, nu unul doar enunțat, proiect care necesită între 5 și 7 ani”, mai crede fostul președinte al lui Dinamo.

La Dinamo nu a existat niciun proiect. Nici sportiv, nici managerial, nici de imagine. Nimic.
Nicolae Badea[ad_2]

ProSport.ro

Articole recomandate

Fanii rugby-ului se revoltă! Miza: stadionul Arcul de Triumf. Mesaj clar pentru ministrul Ionuț Stroe: „Nimeni, indiferent de funcție, nu ar vrea să fie numit groparul Casei Rugbyului Românesc”

admin

Cătălin Golofca a plecat de la CFR Cluj și a semnat cu noua echipă! Destinație inedită pentru fosta extremă de la FCSB

admin

Atacantul sârb Dzenan Zajmovic s-a transferat la Poli Iași. Ce contract a semnat

admin

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citește mai mult

Termeni si conditii