Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Capitală, a lovit o femeie de 51 de ani până s-a prăbușit la pământ, nervos pentru că a pierdut la jocurile de noroc. Acesta a lovit și trecătorii care au intervenit, iar polițiștii au fost nevoiți să recurgă la substanțe lacrimogene pentr a-l imobiliza.

„Nervos ca a pierdut la jocurile de noroc un bărbat de 40 de ani a snopit în bătaie un trecător și a agresat mai multe persoane. Bărbatul, deosebit de agresiv, a fost interceptat de polițiștii locali în centrul Capitalei și a fost imobilizat”, se arată într-o informare a Poliției Locale București.

Scandalul s-a iscat luni, în jurul prânzului, la o sală de jocuri de pe Bulevardul Corneliu Coposu.

„Motivul: F.G – un bărbat de 40 de ani – pierduse la „păcănele”. Nervos, acesta s-a răzbunat: a distrus aparatul electronic, apoi a ieșit în stradă, acolo unde a început să-i agreseze pe trecători. În piața Unirii o femeie de 51 de ani i-a căzut victimă. Agresorul a lovit-o până când aceasta s-a prăbușit pe trotuar. Câțiva trecători au strigat dupa ajutor, dar au fost amenințați sau chiar loviți de către scandalagiu”, explică Poliția Locală București.

Potrivit sursei citate, la câteva minute după agresiune, bărbatul a fost depistat pe baza descrierii martorilor oculari de o patrulă din cadrul Poliției Locale a Municipiului București.

„Bărbatul a refuzat, însă, legitimarea, nu s-a oprit la somație și i-a amenințat pe polițiști. Mai mult, findcă bărbatul chiar a încercat să-i lovească pe agenții din patrula P.L.M.B, s-a recurs la folosirea substanțelor iritant lacrimogene. După încătușare, F.G a fost condus la sediul Poliției Locale București în vederea identificării și, apoi, a fost condus la sediul Secției 10 Poliție pentru continuarea cercetărilor”, mai precizeză polițiștii.

Femeia lovită a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Universitar de Urgență București, pentru îngrijiri medicale.

Sursa: Cancan.ro