Real Madrid a produs marea surpriză negativă a serii de marţi în Champions League, nereuşind decât un egal smuls cu forcepsul pe teren propriu cu Club Brugge. Şi unul dintre jucătorii puşi la zid pe reţelele de socializare a fost portarul, culmea, belgian, Thibaut Courtois, care, de altfel, a şi fost înlocuit la pauză.

Motivul pentru care a fost schimbat la pauză Thibaut Courtois

Nu puţini au fost cei care i-au înjurat, fie separat, fie in corpore pe portarul belgian şi pe antrenorul francez, dar adevăratul motiv al prestaţiei foarte slabe a lui Courtois, precum şi motivul înlocuirii sale după primele 45 de minute au ieşit abia acum la iveală, graţie jurnalistului Jose Luis Sanchez de la emisiunea TV La Sexta.

Thibaut Courtois s-a simţit rău şi înainte de meci în urma contractării unui virus stomacal. A acuzat dureri stomacale înaintea partidei şi aici este categoric marea greşeală comisă de Zinedine Zidane de a continua să trimită pe teren un jucător care nu se simţea bine, în loc să înceapă cu Alphonse Areola.

Thibaut Courtois nu a fost schimbat pentru evoluţia lui, ci pentru faptul că se simţea rău, vomitând în drum spre vestiar

Belgianul e vehement contestat de fanii Realului

În vestiar Courtois a avut ameţeli, iar la pauză, în drum spre vestiar a vomitat, fiind ajutat de coechipieri să ajungă până în vestiar. Nici după meci starea sănătăţii sale nu era prea bună, fiind incapabil să se aşeze la volanul maşinii sale şi să conducă.

A fost ajutat de membrii familiei să poată părăsi Santiago Bernabeu. Oricum, poziţia lui Thibaut Courtois la Real Madrid nu e una tocmai solidă, portarul venit de la Chelsea având comise deja mai multe erori, unele greu de înţeles la experienţa sa.

Sunt tot mai numeroşi fanii Realului care reproşează conducerii uşurinţa cu care s-a despărţit de costaricanul Keylor Navas, devenit titular între buturile lui PSG. Şi chiar Alphonse Areola, jucătorul sosit la schimb de la Paris, e văzut ca o soluţie mai bună decât belgianul care mai are o experienţă în La Liga, la rivala concitadină Atletico.

[ad_2]

Sursa: www.fanatik.ro link

Please follow and like us:
error