Mircea Rednic a semnat cu Poli Iași! Fostul tehnician al celor de la Dinamo a ajuns la un acord cu șefii ieșenilor și va fi prezent la reunirea echipei.

Mircea Rednic a semnat până în vară cu Poli Iași

Mircea Rednic și-a dat acordul pentru a veni la Poli Iași și a semnat deja contractul cu oficialii formației din capitala Moldovei.

Tehnicianul de 57 de ani va fi la prima experiență pe banca formației ieșene, el fiind liber de contract din vara lui 2019, atunci când s-a despărțit de Dinamo.

Rednic s-a înțeles cu oficialii de la Iași pentru un contract pe șase luni, cu opțiune de prelungire.

Inițial, în vară, după plecarea de la Dinamo, Rednic fusese abordat de ieșeni pentru a fi chiar investitor la formația alb-albastră!

Citește pe același subiect:

În vară îl voiau ca investitor!

”Știind că a avut discuții privind preluarea lui Dinamo și că a declarat că și-ar dori să investească la un club de fotbal, l-am invitat să ni se alăture.  Vom vedea dacă se va concretiza vreo colaborare”, spunea, în luna august, președintele Consiliului Director al Politehnicii, Leonida Antohi.

Numele lui Rednic fusese vehiculat ultima oară pentru o revenire în fotbalul românesc la finele lui noiembrie, când ”Puriul” intrase pe lista pentru a-l înlocui pe Contra la echipa națională. 

”Știți că nu am o relație prea bună cu cei de la FRF. Nu m-a căutat nimeni de acolo și, sincer, nici nu cred că o vor face. Acum sunt chiar în tratative avansate, să semnez un contract, dar dacă e vorba de națională, asta e altceva. Eu aș veni chiar și doar pentru meciurile astea din barajul din Liga Națiunilor”, spunea, atunci, Rednic

Poli Iași se află în acest moment pe poziția a 11-a în Casa Pariurilor Liga 1, cu 22 de puncte. Locul de baraj, 12 e doar la un punct distanță, așa că obiectivul lui Rednic nu poate fi altul decât salvarea de la retrogradare.

Sursa: www.fanatik.ro