Iubitorii teatrului sunt invitați duminică, 15 septembrie, să ia parte la spectacolul „Mary Poppins”, piesă  ce va fi pusă în scenă de actorii Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.  Este un spectacol de Daniel Vulcu, o adaptare după P. L. Travers. „Spectacolul pe care îl montăm își propune ca, pe lângă atmosfera de voie bună și antren, să abordeze și o temă foarte serioasă.  Este vorba de flagelul copiilor abandonați, fie că e vorba de părinți plecați la muncă în străinătate, fie că ne referim la cei care sunt atât de preocupați de carieră încât nu mai au timp să-i crească, să le ofere afecțiune. Mesajul este transmis de actori cu multă căldură și sensibilitate și, nu în ultimul rând, talent”, a declarat regizorul Daniel Vulcu.
Din distribuție fac parte actorii: Mădălina Ciobănuc, Sorin Giurca, Monica Sfetcu, Oana Marinescu, Iulian Marinescu, Mihai Rădulea, Adelina Puzdrea, Georgiana Enache. Scenografia este semnată de Florin Ularu, iar coregrafia de Mălina Andrei.
În ceea ce privește acest spectacol, Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” a lansat pe Facebook un concurs. Iubitorii teatrului pot câștiga 2 invitații duble pentru spectacolul de duminică. ”Tot ce trebuie să faceți este să dați Like paginii Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” și tag, într-un comentariu la postare, unui prieten cu care doriți să veniți la teatru. Câștigătorii vor fi aleși prin intermediul site-ului www.random.org și anunțați Sâmbătă, după ora 18”, au anunțat reprezentanții teatrului din Târgu Jiu.

Spectacolul are o durată de 60 de minute și va începe la ora 12:00.
Autor: G.D.