Mariana Șărămăt, cea care a crescut-o pe Sorina ca pe propriul copil, este invitata lui Mihai Gâdea la Sinteza zilei.

Citește și: Adelina Șărămăt, fiica cea mare a familiei care a crescut-o pe Sorina, mesaj copleșitor pentru fetiță: “Nici măcar o clipă nu am vrut să renunțăm la tine!”

Citește și: Avocatul familiei care a crescut-o pe Sorina: Familia Șărămăt a pierdut fiecare bătălie pentru fetiță din cauză că procedura a avut la bază falsuri

Iată principale declarații:

CUM A CUNOSCUT-O PE SORINA:

– După ce am devenit asistent maternal m-am dus la centru, trebuia să fac cunoștință cu doi copii. Era anul 2012. Vedeam tot timpul la televizon copii abandonați și-i spuneam soțului meu să adoptăm și nou unul.

– Am mers la centru și acolo mi s-au scos fetițele amândouă. Prima dată mi-au scos-o pe Sorina. Și după aceea mi-au adus-o și pe Andreea. În momentul în care am luat-o în brațe pe Sorina ea s-a atașat de mine foarte tare. M-a luat cu mâinile de gât și cu fața ei se lipsea de fața mea și am zis că orice ar fi eu plec cu fetița asta acasă. Avea un an și două luni.

– După aceea am aflat că este născută pe pe 25 aprilie și 27 aprilie sunt eu născută și am zis că poate destinul a făcut în așa fel să fim amândouă tăuroaice.

– A trebuit să facem șase vizite până să o putem lua acasă.

Știre în curs de actualizare

Sursa: antena3.ro