Municipalitatea din Târgu Jiu a demarat recent o acțiune privind modernizarea sau extinderea unor locuri de joacă din oraș. Noi echipamente specifice urmează să fie montate în două astfel de spații. ”În municipiul Târgu Jiu, continuă modernizarea locurilor de joacă. Au început deja lucrările pentru reabilitarea a două astfel de spații, în strada Gheorghe Bărboi și în cartier Progresului. Întreaga suprafață a locurilor de joacă va fi acoperită cu un covor de protecție din cauciuc și se vor monta echipamente noi”, a transmis municipalitatea din Târgu Jiu.

Totodată, primăria a anunțat că au fost executate lucrări de mărire a suprafețelor de joacă în spațiile din Parcul Lido și Parcul Debarcader,  fiind vorba de 250 metri pătrați. ”Și în aceste cazuri se vor monta echipamente noi și se va completa cu un covor de cauciuc”, au precizat reprezentanții administrației locale.

Două balansoare noi vor fi montate la locul de joacă din Parcul Central, iar la cel din strada Cerna va fi montat covor de protecție. Conform autorităților locale, valoarea totală a investiției este de 192.000 de lei. Programul de reabilitare a locurilor de joacă va continua și anul următor.

Autor: G.D.

Please follow and like us:
error